Kabelassemblage

Assemblage 3 700x710.jpg

Kabelassemblage

Bij TBS hebben we onze eigen assemblage-afdeling. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten compleet (of gedeeltelijk) afgewerkte spiraalkabels aan te bieden. Een compleet afgewerkte spiraalkabel, gereed voor installatie en alles geleverd door één partij. Één leverancier en één aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk!

 

Daarnaast produceren we veel klantspecifieke kabelassemblages voor uiteenlopende toepassingen. Kleine series maken we graag in eigen huis, voor grotere series hebben we onze partners in China beschikbaar. Onze engineers denken graag mee met de klant om tot een goed uitvoerbaar en betaalbaar ontwerp te komen.

 

Bij TBS werken we veelal met industriële kabels met bijvoorbeeld polyurethaanmantel. Deze kabels zijn voor veel klanten vaak lastig te bewerken. TBS heeft hiervoor de juiste hoogwaardige ontmantel-, knip-, strip- en krimpmachines van Schleuniger en Komax in huis. Deze machines zorgen voor betrouwbare reproduceerbaarheid en hebben een kwalitatief en kwantitatief hoge output.

 

We werken de kabels voor onze klanten graag compleet af met connector of stekker. Bij TBS gaan afgewerkte kabels pas de deur uit als de kabels 100% elektrisch getest en goed bevonden zijn. Wij staan volledig achter de kwaliteit die wij leveren en onze klanten ook!

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over kabelassemblage? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Onze competenties

Industriele stekkers 400x300.jpg Tules 400x300.jpg Terminals 400x300.jpg

Onze competenties

Binnen het product-portfolio heeft TBS diverse mogelijkheden om spiraalkabels en kabelassemblages geheel naar klantwens af te werken. Het ontmantelen, strippen, vertinnen van kabels of aanslaan van adereindhulzen lijken simpele bewerkingen. Voor de meeste klanten die geen ervaring hebben met kabelbewerking, zijn dit vaak tijdrovende klussen. Daarnaast is er ook een hoge mate van foutgevoeligheid. TBS neemt deze werkzaamheden graag op zich!

 

TBS heeft goede ervaring met bekende merken zoals Molex, TE Connectivity en JST. We kunnen kabels afwerken met speciale terminals, uiteenlopende connectoren en (modulaire) stekkers. Voor sterkstroomkabels hebben we diverse 230 volt stekkers beschikbaar, afhankelijk van het land. Ook hebben we een krimpmachine voor 4-polige, 6-polige en 8-polige modulaire stekkers voor datakabels in huis.

 

Voor de wat grotere series hebben we ook de mogelijkheid om in huis kunststofomspuitingen zoals tules (voor trekontlasting of buigbescherming) aan te brengen op de kabel. We kunnen hier speciale matrijzen voor laten bouwen. Ook het op de kabelmantel verlijmen van bestaande tules is mogelijk.

In de meeste gevallen kunnen we op korte termijn samples leveren ter goedkeuring of ter ondersteuning van het verkoopproces. Voor aanvang van de definitieve productieserie kunnen er naar wens nog aanpassingen doorgevoerd worden.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee. Neem via onderstaande button eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

Met spoed een klantspecifieke spiraalkabel nodig? Met onze express-service produceren wij binnen 48 uur na ontvangst van de order.

Soms heb je echt met spoed een spiraalkabel nodig! Als er bijvoorbeeld een productielijn stil staat. Bij TBS krijgen wij regelmatig het verzoek om klantspecifieke spiraalkabels snel te leveren. Door gebruik te maken van onze express-service kunnen wij binnen 48 uur na ontvangst van de order de gewenste spiraalkabel produceren en verzenden. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 162 523 436.

TBS Magazijn.jpg

Eenvoudig zelf de gewenste spiraalkabel samenstellen

 

Weet je precies welke spiraalkabel je nodig hebt? Vraag dan de gewenste spiraalkabel aan via onze spiraal configurator. Zo heb je direct toegang tot de database van onze beschikbare kabels. Je kunt hier eenvoudig de specificaties en je klantgegevens achterlaten, waarna onze collega’s zo snel mogelijk een offerte uitbrengen.

 

configurator.jpg

contact

BENIEUWD WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

 

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd wat TBS voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op +31(0) 162 - 52 34 36 Wij beantwoorden de vraag zo spoedig mogelijk.

Already verified you are human.